Wat maakt onze dienstverlening zo uniek?

 

We onderscheiden ons van de klassieke immo- of vastgoedkantoren en zijn één van de weinigen zoniet de enige in de regio welke totale dienstverlening en continue service aanbiedt.

Het gaat niet alleen over verkoop of verhuur maar ook hoe deze gerealiseerd wordt van bij de eerste gesprekken, onderhandse akte of compromis tot bij het verlijden van de notariële akte of registratie van de huurovereenkomst en plaatsbeschrijving. Ook over aanhorige vastgoedsituaties los van verkoop of verhuur staan wij ten dienste van het kliënteel.

Onze ervaring over een periode van dertig jaar in divers gelinkte professionaliteiten maken ons een heel specifieke nichespeler wat ons inderdaad bijzonder onderscheid. Niet-onbelangrijk is het wonen en werken in de regio en daardoor een vastgeankerde waarde, waar we onze klanten en bezoekers steeds weer tegenkomen en in open gesprek de verstandhouding en vertrouwen voortdurend sterker laten worden. Het is deze direct uitstralende waarden welke resultaatgericht werken en de mond-aan-mond verspreiding het VDS team steeds weer activeert en laat exploderen.

De gemeentelijke verankering in de diverse diensten enerzijds en uitgebreide netwerking anderzijds zijn onze meerwaarden, alsook de aanwezigheid in lokale adviesraden als lokale economie, verenigingscoördinatie en als deskundige voor de vastgoedsector in de commissie ruimtelijke ordening en stedenbouw.

Financieel- en Vastgoedrecht, Vastgoedmakelaar en –expert, Stage- en Rentmeester, Energiecoördinator, Werkgroeper Confederatie Immobiliën, Woon- en Huurraad.
Het VDS team is steeds tot ieders dienst.

Contacteer ons voor dienstverlening